previousnext
Vícegenerační rodinný dům má vyrůst místo jedné poloviny dvojdomku ze 70.let. Stávající objekt již majitelům provozně a dispozičně nevyhovuje. V přízemí, na které navazuje zahrada, je v současnosti umístěna garáž a kotelna. V návrhu je tedy hlavní obytný prostor s kuchyní a jídelnou přesunut do přízemí. V druhém nadzemním podlaží jsou umístěny ložnice a hygienickým zázemím. Ve třetím je pak hlavní vstup do budovy, pracovna a samostatná obytná jednotka s balkónem. V návrhu byl kladen důraz na velkorysé propojení interiéru a exteriéru, volbu autentických materiálů a hru s okny.
previousnext
Rodinný dům Stodůlky
Rodinný dům Stodůlky
Rodinný dům Stodůlky
Rodinný dům Stodůlky
Rodinný dům Stodůlky
Rodinný dům Stodůlky
Rodinný dům Stodůlky
Rodinný dům Stodůlky
Rodinný dům Stodůlky
Rodinný dům Stodůlky
Rodinný dům Stodůlky
Rodinný dům Stodůlky
Rodinný dům Stodůlky
Rodinný dům Stodůlky
Rodinný dům Stodůlky
Rodinný dům Stodůlky